Геометричен разказ

Геометричен разказ

Четиристаен апартамент с хол, родителска спалня, две детски стаи, санитарни и обслужващи помещения във Велико Търново, излъчващ елегантна и атрактивна визия.

Характерна особеност на дизайна на жилището е геометрична ромбоидна форма, използвана във всички помещения. Всеки интериор оживява с помощта на геометричните модели. Те дават динамика в пространството и носят игривост в интериора, като по този начин го трансформират.

Холът, трапезарията и кухнята са сляти, като същевременно са и визуално обособени, предвид архитектурните особености – съществуващи колони, трегери и други. Въздействаща комбинация е контрастът на натуралния дъб и белите мебели с модерния диван, решен в цвета на 2020 г – наситения нюанс на класическото синьо.

Пастелните нюанси, излъчващи нотка романтика са избор на екипа за спалнята. Тапицирани врати на стената зад спалнята са характерни за пространството.

За детските стаи за момче и момиче са използвани ярки и наситени тонове – жълто, зелено и синьо, които акцентират на типичния модерен стил. Стена за катерене и пано за рисуване подсигуряват допълнителна площ за игра, като същевременно подсилва усещането за свежест и жизненост в обстановката.

Голямо огледало в подсветната рамка подсилва въздействието на светлината в банята и създава усещане за простор. Използваните сиви нюанси и дърво допълват стилната визия.

Share: