Апартамент 34

Апартамент 34

Функционален и модерен е домът на седмия етаж в новопостроена сграда, в който архитектурата и интериорът са в пълен унисон.
Проектът е създаден за млад мъж.

Основната тема в апартамента, обединяваща помещенията е триъгълната форма. Триъгълникът е символ на единството на трите компонента на човека – тяло, ум, душа. Подходящ е за хора, живеещи в хармония със себе си.

Основният цвят в интериора е графит, който се възприема като символ на лукс, елегантност и изтънченост. Усещането за комфорт и уют е подсилено от богатото присъствие на дърво в интериора – красив дъбов паркет, ламперия в коридора и на много места в мебелите.

В зоната на кухнята е проектиран остров с въртящ се дървен плот, който служи за маса – място за работа и хранене. Елегантното решение успява по практичен начин да създаде нужните условия на комфорт и функционалност в като цяло ограниченото пространство.

Атрактивните цветни акценти в зелено и синьо и декорацията на стените с геометрични и флорални тапети, реализирани заедно и с мярка, придават движение на интериора и индивидуален и оригинален подход.
Медните елементи в спалнята прекрасно хармонизират в модерното пространство, внасяйки осезаема творческа нотка.

Плочки в коридора и тоалетната с много ефектна текстура, наподобяваща текстил, и банята с пано от гранитогрес с дървесен декор допринасят за топлия интериор.

Share: